Adresse

Petersgaard Alle 3
DK - 4772 Langebæk

Kontakt

Følg

t. 55 39 50 07 / m. 22 62 62 59

CVR nr: 32 21 06 94                          ©2019 by Petersgaard Gods

Petersgaard er ved
at anlægge en skovbegravelsesplads

Et sidste hvilested i skoven

 

Om Skovbegravelsespladsen
i Vintersbølle Skoven

Petersgaard ansøger i øjeblikket Vordingborg kommune om anlæggelsen af en skovbegravelsesplads i Vintersbølle Skov i Nyråd tæt på Vordingborg by. Fra skovstykket er der et flot kig til Storstrømmen.

Anne Sophie Iuel er ejer af Petersgaard Gods og initiativtager og arbejder i øjeblikket med Vordingborg Kommune på, at få godkendt skovgravpladsen og håber at det kan lykkes i løbet af 2019.

Der er en voksende efterspørgsel efter alternativer til kirkegården. Askespredning over åbent vand er det mest anvendte alternativ, men med indvielsen af skovgravpladsen på Stensballegaard ved Horsens i januar 2018 og forventeligt flere i løbet af de næste par år, bliver der skabt et rigtig godt alternativ til askespredningerne over havet. Mange benytter sig af muligheden for askespredning uden at have en specielt tilknytning til havet, men for at opnå en løsning, som ikke efterlader de pårørende med en pasningsforpligtigelse af et gravsted. En askespredning over havet giver dog ikke de efterladte et specifikt sted at søge hen efterfølgende. Det vil der være mulighed for i Vintersbølle Skov, hvor man vil kunne udvælge et af de mange bøgetræer som gravsted.

 
Vintersbølle_skovbegravelsesplads_a.jpg
Vintersbølle_skovbegravelsesplads_f.jpg
Vintersbølle_skovbegravelsesplads_d_edit