P1002266.jpg

Petersgaard Skovbegravelse

 

Skovbegravelsespladsen
i Vintersbølle Skov

Skovbegravelsespladsen i Vintersbølle Skov i Nyråd er endelig godkendt af Kirkeministeriet! Det er nu muligt at erhverve og forhåndsreservere pladser omkring træerne. 

 

Alle interesserede kan tilmelde sig en guidet fremvisning, hvor der gives en introduktion til skovbegravelse og fortælles om gravstedstyperne omkring træerne og svares på spørgsmål. For planlagte fremvisninger se her.

Der er en stigende efterspørgsel efter alternativer til kirkegården. Askespredning over åbent vand er det mest anvendte alternativ, men med indvielsen af skovgravpladsen på Stensballegaard ved Horsens i januar 2018 og forventeligt flere i løbet af de næste par år, bliver der skabt et rigtig godt alternativ til askespredningerne over havet. Mange benytter sig af muligheden for askespredning uden at have en specielt tilknytning til havet, men for at opnå en løsning, som ikke efterlader de pårørende med en pasningsforpligtigelse af et gravsted. En askespredning over havet giver dog ikke de efterladte et specifikt sted at søge hen efterfølgende. Det vil der være mulighed for i Vintersbølle Skov, hvor man vil kunne udvælge et af de mange bøgetræer som gravsted.

 
 
P1002266.jpg

Adresse

Petersgaard Alle 3
DK - 4772 Langebæk

Kontakt

Følg

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

t. 55 39 50 07 / m. 22 62 62 59

CVR nr: 32 21 06 94                          ©2020 by Petersgaard Gods