P1002266.jpg

Petersgaard Skovbegravelse

 

Om Skovbegravelsespladsen
i Vintersbølle Skoven

Vordingborg kommune har færdigbehandlet og godkendt Petersgaards ansøgning om anlæggelse af en skovbegravelsesplads i Vintersbølle Skov i Nyråd. Vi venter nu på, at vedtægterne bliver godkendt af Kirkeministeriet og glæder os til at åbne i 2020.

Vi arbejder i øjeblikket med at få klargjort skovstykket og glæder os til at vi se det frem. Alle interesserede kan tilmelde sig en guidet fremvisning, hvor vi giver en introduktion til skovbegravelse, fortæller om gravstedstyperne omkring træerne og svarer på spørgsmål. For planlagte arrangementer se her.

Der er en voksende efterspørgsel efter alternativer til kirkegården. Askespredning over åbent vand er det mest anvendte alternativ, men med indvielsen af skovgravpladsen på Stensballegaard ved Horsens i januar 2018 og forventeligt flere i løbet af de næste par år, bliver der skabt et rigtig godt alternativ til askespredningerne over havet. Mange benytter sig af muligheden for askespredning uden at have en specielt tilknytning til havet, men for at opnå en løsning, som ikke efterlader de pårørende med en pasningsforpligtigelse af et gravsted. En askespredning over havet giver dog ikke de efterladte et specifikt sted at søge hen efterfølgende. Det vil der være mulighed for i Vintersbølle Skov, hvor man vil kunne udvælge et af de mange bøgetræer som gravsted.

 
 
P1002266.jpg

Adresse

Petersgaard Alle 3
DK - 4772 Langebæk

Kontakt

Følg

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

t. 55 39 50 07 / m. 22 62 62 59

CVR nr: 32 21 06 94                          ©2020 by Petersgaard Gods