top of page
Udlejningsboliger_top.jpg

Boligudlejning

BOLIGUDLEJNING: Welcome

Lej et hus på Petersgaard og bo i et naturskønt kulturarvsmiljø med havudsigt og bøgeskov som nærmeste nabo en time fra København. Godset udlejer 42 udlejningsboliger som helårsboliger.

Husene er i god stand og ligger som regel tæt på skov og strand i meget idylliske omgivelser. Husenes størrelse varierer fra 50m2 til 400m2. Husene blev oprindelig anvendt som tjenesteboliger for medarbejdere. I dag er der få medarbejdere, hvoraf de fleste ønsker at bo i eget hus.
 
Godset ønsker lejere som sætter pris på at bo på landet, og som interesserer sig for, at også omgivelserne er velholdte. Der holdes bygningssyn en gang årligt, hvor 8 huse gennemgås systematisk.
 
Afstand til sydmotorvejen er 5-10 km. Og København kan nås på ca. 1 time.​

 

BOLIGUDLEJNING: About
_1200579.jpg

Bolig til leje

Vi modtager mange forespørgsler på leje af husene og derfor anbefaler vi, at du/I abonnerer på vores nyhedsbrev, hvis du/I er interesseret. 
Abonnér på vores nyhedsbrev, hvor alle ledige lejemål annonceres ved at følge nedenstående link. Alle ledige lejemål bliver ligeledes annonceret på vores Facebook-side. Link findes nederst på denne hjemmeside.

BOLIGUDLEJNING: About
Boligudlejning_bund-langø.havn.jpg
BOLIGUDLEJNING: Welcome
bottom of page