top of page
Udlejningsboliger_top.jpg

Boligudlejning

BOLIGUDLEJNING: Welcome

Lej et hus på Petersgaard og bo i et naturskønt kulturarvsmiljø med havudsigt og bøgeskov som nærmeste nabo en time fra København. Godset udlejer 42 udlejningsboliger som helårsboliger.

Husene er i god stand og ligger som regel tæt på skov og strand i meget idylliske omgivelser. Husenes størrelse varierer fra 50m2 til 400m2. Husene blev oprindelig anvendt som tjenesteboliger for medarbejdere. I dag er der få medarbejdere, hvoraf de fleste ønsker at bo i eget hus.
 
Godset ønsker lejere som sætter pris på at bo på landet, og som interesserer sig for, at også omgivelserne er velholdte. Der holdes bygningssyn en gang årligt, hvor 8 huse gennemgås systematisk.
 
Afstand til sydmotorvejen er 5-10 km. Og København kan nås på ca. 1 time.​

Det er ledige boliger.

BOLIGUDLEJNING: About
_1200579.jpg

Bolig til leje

Vi modtager mange forespørgsler på leje af husene og derfor anbefaler vi, at du/I abonnerer på vores nyhedsbrev, hvis du/I er interesseret. 
Abonnér på vores nyhedsbrev, hvor alle ledige lejemål annonceres ved at følge nedenstående link. Alle ledige lejemål bliver ligeledes annonceret på vores Facebook-side. Link findes nederst på denne hjemmeside.

BOLIGUDLEJNING: About

Kommende ledige lejemål

Petersgaard Gods har i øjeblikket ingen ledige lejemål. I løbet af 2023 forventes Leo Jensens hus at blive sat til leje.

Udlejningsboliger_bund.jpg

LEO JENSENS HUS

Et af Godsets ældste boliger er ledigt til efteråret 2023.

Østergårdsstræde 7, 4772 Langebæk

Det pæne stråtækte hus er bygget i 1825 og er et af de ældste tjenesteboliger på Petersgaard. Det langstrakte bindingsværkshus ligger uforstyrret med mark og eng som naboer for enden af en hasselallé. Der er kun få minutters gang til skov og en kort cykeltur til vandet.

Boligen bliver for tiden totalistandsat og vil derfor først være til at leje om lidt over et år. Boligen er på 70 m2 og består af to værelser, en stue, et spisekøkken, entré og et badeværelse. For enden af huset ligger stalden, som er ideel til opbevaring af havemøbler og maskiner samt til indretning af et mindre værksted.

Abonnér på vores nyhedsbrev, hvor alle ledige lejemål annonceres, såfremt du/I er interesseret i boligen.

BOLIGUDLEJNING: Services
Boligudlejning_bund-langø.havn.jpg
BOLIGUDLEJNING: Welcome
bottom of page