Udlejningsboliger_alleen.jpg

Udlejningsboliger under Petersgaard

Her vises et udsnit af udlejningsboligerne under Petersgaard Gods.
Er boligen til leje, vil den fremstå i toppen af listen og være tydeligt markeret. Alle andre boliger er allerede lejet ud.

 

Fodermesterboligen

Er lejet ud

En lille oase midt i unikt kulturhistorisk miljø!


Huset er fra 1895 og smukt beliggende midt i det kulturhistoriske anlæg ved hovedbygningen på Petersgaard. Den tidligere tjenestebolig har avlsgården som nærmeste nabo mod øst og hovedbygningen mod vest. Til huset hører en lille have, der er afgrænset af bøgehække til alle sider.

Lejemålet fordeler sig på 2 etager med i alt 93 kvm. og huset opvarmes med fjernvarme. Toilet & bad ligger i stueetagen.

Forvalterlejligheden til leje

Er lejet ud

Den smukke gule avlsgård, som står i dag, blev opført i 1948 af min farfar, Knud Rudolf Iuel med Uldahll Echmann som arkitekt. Forvalterlejligheden ligger ud til gavlen i den ene længe, af de tre, der tilsammen skaber det smukke gule gårdrum, der er centrum for livet på avlsgården. Her boede forvalteren og hans familie samt eleverne, hvilket afspejler sig i de mange værelser og boligens størrelse. Livet på avlsgården er næppe så livlig som dengang, men dagen starter fortsat kl. 07:00, hvor medarbejderne møder ind.

Lejemålet fordeler sig på 2 etager med i alt 195 kvm, af hvilke de 91 er i stueétagen. Boligen opvarmes med fjernvarme. 

Er lejet ud

Er man til munter fuglesang og rå natur, så er Skovlyst et paradis. En enestående perle midt i Stensbyskoven med udsigt til vandet og med egen have. Man er ikke alene ude i skoven, da man deler gårdsplads med en anden bolig. Fra skovvejen kører man ad en bøgeallé ned til Skovlyst, hvor den gule lade og de to stuehuse danner ramme om den fælles gårdsplads. Stedet blev i 1973 anlagt som bolig for Frk. Xenia Suhr, som var niece til den daværende ejer af Petersgaard. Hun boede dér indtil sin død i 1986.

Til huset hører en have, hvor nærheden til skoven spiller en stor rolle.

Lejemålet fordeler sig på 2 etager med i alt 157 kvm, af hvilke de 118 er i stueétagen. Boligen opvarmes med nyt kondenserende oliefyr og brændeovn. 

Skytteboligen

Er lejet ud

Den tidligere Skyttebolig, fra 1944, ligger ved indgangen til Hestehave-skoven. Huset er smukt beliggende i skovkanten og med en fantastisk udsigt over det Sydsjællandske landskab til Dronning Alexandrines Bro. Til huset hører en stor have, hvor nærheden til skoven spiller en stor rolle. Det kan ikke mærkes, men boligen ligger blot 10 min. til fods fra den lille by Langebæk. Nu kan denne bolig blive jeres nye ramme om et liv på landet, omringet af skov, tæt på vandet og den helt særlige stemning som man finder på det sydligste Sydsjælland. 

Lejemålet fordeler sig på 2 etager med i alt 118 kvm. og opvarmes med oliefyr og brændeovn. Toilet & bad ligger på 1. sal.

Adresse

Petersgaard Alle 3
DK - 4772 Langebæk

Kontakt

Følg

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

t. 55 39 50 07 / m. 22 62 62 59

CVR nr: 32 21 06 94                          ©2020 by Petersgaard Gods